Archive for the ‘Me got tagged..’ Category

ha..ni bagus punye topik ni kene tagged..lets gone through soalan2 neh..its like muhasabah session of the blogs owner..ekekekkekekek..

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

 Sharing is Loving…sebab ape?sebab berkongsi kan tandenye sayang..ahahaha..ala..name pon blog..sharing ngn pembace2 tentang kehidupan (waaaakakakak..aku kelakar gile word kehidupan..HAHAHAHA..)… 

 

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

https://madfeekree.wordpress.com ……idea?aku pakai wordpress sbb sum1 pon gune wordpress (& sbb blogspot sgt common) ..madfeekree?of koz la sbb itu bunyi name aku yg comel tu ohh!!

 
3.Apakah method penulisan dalam blog anda?

knape?nak kasik markah ke?..hm..entry aku rasenye ade kt 2 space..1 kt homepage tu(bincang2kan pasal topik2 generals) ..1 lg kt dlm page ‘My e-Diary’(ni baru berceritekan pasal2 aktvt personal aku) ..hohohohoho..best x?

 

 

4.Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

penghapusan Sharing is Loving??ade la sekali dlu.time tu tgh pk byk bende(more to merajuk on sumthing..) ..alah..xde sbb pon nak hapuskan blog..just apdet x apdet je laaa kan..

 

5.Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini? 

hm..seorg yg reliable utk dijadikan isteri…hahahaha aien..take is as my compliment to u la orait..selamat hari jadi..  ^_^

 

6.Senaraikan orang yang akan anda TAG.

  • redia
  • fyda
  • zul
  • haziq
  • eyena
  • nadia edeet

 

 

nota embrio : knape kene ade blog???kalo x de blog,xboleh ke??????

jenama hp anda?dan sila googlekan imej hp anda.

nokia mende ntah no die..5610 kot..ni gmbarnye..

santek bukan?


 

sudah berapa lama anda menggunakan hp tersebut?

bile ha?..semenjak Mei 2008..wa,aku pon xsedar dah sethun dah..AP set oke!!!!


apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda?dan terangkan mengapa anda memilih wallpapaer tersebut…

tu..ngko tgk le kt gmba tu..ha..apekah name gambar wallpaper tu??


berapa jumlah contacts yang terdapat di dalam hp anda?

183 cantacts..buat ape ramai2..nnt dpt spam..hahaha..ayat lol..hihik..


sila masuk ke contacts dan pergi pada huruf M. berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf M?

7 orang..Man celcom..Man maxis..Mansoori E2..Meor hosmet..Mina..Mira mia tepeng..Mr Hon kliuc..hm,M bukan suatu yg common..& x comel..yg comel,F jek..


sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?kenapa?

artis?..x hingen aku..tiade motif..buat sampah je dlm hp aku..eh jap..kalo boleh tomok lah,bole aku kasik kt mmber2 aku skali & kutok2 die..oooyessaaa!!!


berapa jenis hp y anda telah guna,selain hp y terkini?

3 je..nokia 3310 (aku pakai slame 0.5 thun) ..nokia yg ade flash light kt depan die tu (selame 1 thun) ..nokia sabun (slame 2 tahun) ..


rangkaiann telekomunikasi y anda gunakan?nyatakan mengapa?

celcom uoxpax…sbb aku da touching ngn maxis.maxis sgt mhl even call same2 maxis..so..aku pegi celcom center,mintak celcom convert no maxis aku ni jd no uoxpax..padan muke maxis penipu!!..korang tau x cas per blok tu?ha,kalo xtau,pegi ngaji elok2..uoxpax = prepaid plg best dlm mlesia!! so skang aku pakai no maxis yg ber-rangkaian-kan celcom..


soalan terakhir…nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam hp?

oh..xpyh la tau..let me have my privacy oke..ekekkekekek!!!


siapa orang yang anda nak tag?

aien..fyda..haziq..zul..irham manan..eyena pn skali lah hehe..

 

 

nota tiub fallopio : kredit to Eyena kerna mengetagged saye  ^_^