Archive for December, 2011

YEZZZAAA…EVEN DAH 4 BULAN TAK APDET, VIEWS TETAP MASUK DENGAN SELAMBA..

Selamba

ohh…sape yang tak kenal dgn blog serius dek nukilan onefeind kan..mmg dah terkenal 1 semenanjuing..aku pon rajin jugak menelaah blog si freethinker wannabee ni..so ape bende yg aku reviewed kt bawah ni, itulah die ape yg aku pkkan psl blog tersohor tu.

1. byk trend2 perkataan yg obefiend gune yg jadi trend bdk2 lain mcm : fffffffuuuuuuuu…hhhhhggggggghhhhhh…fap fap fap fap…troll…sebenarnye bukan die ni yg start..die serius peniru dari blog mat salleh..pichour.wordpress..@ pichour ni yg tiru obe..@ pichour & obe tiru blog org lain..@ mmg obe yg invented those words..then i trolled you all lah kuakuakuaaaa…

2. byk entries mnganjing malays yg sensitif bile masuk bab freemason/freethinker/dajjal..terlalu byk..smpai pd aku, buat die ni dah nmpak mcm membackup mason2 tu..smpai aku nmpak die ni sebenarnye mmg seorg freethinker sbb nak berlagak cool n not sensitive like typical malays..haha..

3. orait obe the rabun bukan penyokong kerajaan bn..byk je entries yg nganjing bn..tp aku xdpt nk cop die ni supporters nwar brahim n co sbb xde plak mamat ni masukkan entry “serius WINRAR : castor troy aka datuk sri nwar brahim sanjungan kita ditabal menjadi PM!!”..so obe, dah byk ko sharekan pndpt ko psl dunie ni, ape kate ko sharekan pulak pndpt ko psl anwar al-juburi (gelaran yg mat sabu bagi time nwar dlm umno lg) tu weh..besides, can u just name me, is there any kerajaan yg betul2 BERSIH sekarang ni?

4. kononnye aku maleh nak bukak blog mamat ni sbb pd aku, aku xnak bg die kaye dgn mengklik entries die..tp sbb entries die mmg winrar & layak mendapat mega syabas for the effort to be a top-rated writer..make prinsip aku yg lame ni, aku terpakse ketepi kan dan sekarang ni maybe aku dah donate die RM1juta cmtu2 je..shit lah!!

5. aku rase obe kene revised blk laa entries style die..kjap post gmbaq pompuan seksi n then fap fap fap..pehtu post gmbaq org tgh buat haji..x parallel lah..mybe x obvious laaa kan of course..but still..unparellel..not menghormati enuff..itu pendpt aku..so terpulang kt ko laa kan..

6. n yes indon layak kene nganjing sbb they deserved it..tapi xpyh laa kite nak hipokrit sgt kan ngn bubuh “serius INDO : …” kenape kene jage hati indon dgn mereferkan indon2 tu sbg indo?..xkan obe ni mmg referkan indon ni as indo semenjak¬†die ni xbaligh lg?

so itu je lah..xsedar dah panjang dah karangan nay..btw ni 1st entry aku dlm mase brape lame?3 4 bulan?hahaha..n of course my blog is totally way off par with obefiend’s blog..n truthfully, i’ll keep reeding it n will try to reduce the donation amount to him until just 10sen lah..LOL