Archive for June, 2011

hm..nak apdet status dalam FB, mcm malas pulak (pdhal malas nak amek risk nnt status x laku LOL)..so kalau bubuh2 dalam ni rasenye gogheng pon sodap..

1. terfikir2, fitness level utk tiap sukan, sume lain2..means kalau main futsal xde hal punye..tapi main badminton single, pancit senang gile..jogging 4 5 km non stop, tapi swimming xsampai 50m da ke laut dah..betul x cmni we?kalau betul, kenape he?

cartoon cartoons

2. terbahagi2 benak ni nak pilih mane satu nak pilih pasal2 buat badan ni..nak jogging + sauna @ nak main dumbell buat badan + sauna?..butthurt jugak sbb mmber ckp kasi lemak habis dlu, baru shape bdn. kalau lemak ade, shape bdn ape pon xnmpak..sgt make sense……..

one of my LOL goals..jadi model spender..

3. oke ni pon terbahagi2..nak execute yg mane satu dulu?..balik umah parents?..pegi genting?..pegi tgk TRANSFORMERS 3 iMAX 3D?..pegi main go-kart?..the last 2 items tu boleh gabung jd 1 weekend laa..blk ipoh & g genting kne pakai weekend yg berlainans..

until now got no clue what these 3 autobots look like when they transformed into robot mode

4. ahaaa next punye terbahagi2..ye lah skang dah ade bajet utk beli miscellaneous items mcm shirts, jeans, katil, TV, etc…so nak beli mane satu dulu?hahaha..

Nak naik rimau smbil tunjuk peace jugakk!!!

5. strongly in consideration, nak jadi seorg paintballer..maklumlah budget dah ade sikit kan..hahaha..tapi lubang yg ade, sume dah D2..D1..aku yg baru  masuk D4 yg nooby ni nak join training ngn deorg?..aaarrrghh lagi satu butthurt!!

IMBA NIGGA : mengelak pallet yg nak smpai kt die tu!!

haishhh..macam2 otak ni terngiang2kan haa..tapi xmengape..still composed..sharing is loving k~!

Sidang mendidih……

Posted: 09/06/2011 in Critics

**entry ni akan di apdetkan accordingly**

 

1. xpyh laa nak seksis sgt ckp perempuan ni sebenarnye lagi kuat & hebat dari laki..sume nak sedapkan hati korang je..nak sembang scare fizikalnye pon sgt byk laki lg hebat..ni blom bukak topik hukum2 agame lagi..

2. kalo menang pilihan rye, deorg ckp rakyat dah pandai menilai..kalo kalah plihan raye, deorg ckp SPR kene beli..either way, deorg mst nak mng (tp sebenarnye kalah)..such a loser..keadaan yang same blh diadaptasikan dgn yg pasal2 video2 lucah ni..

3. laki2 yg da de awek@tunang@bini tu xpyh laa nak jeles smpai tahap pandang slek kt mane2 laki lain yg tgh bsembang ngn awek@tunang@bini korang tu..ckup2 la pompuan je ade pangai cmtu..kite ni laki..composure kite lg hebat dr pompuan..

4. org2 tue byk ckp golongn2 muda mudi ni bodoh, xde otak..ahh mcmlah org tua hebat sgt..ngn lembab..maths xreti..tech-blinded..saling menghormati sudah..yg tua hormat dgn kebolehan yg muda ni..yg muda2 ni hormatkan dgn pengalaman2 yg org tua ade..

5. irritated ngn golongan2 pompuan yg jnis pergi kelas/kerje pakai tudung..luar kelas/kerje free haired..so bukan utk tuhan la pakai tudung?..ke, “eh suke hati aku la nak pakai ke x..bukan kepale ko pon!!”?

irritating irritation!!!