Padan lah!!!

Posted: 26/04/2011 in About Me, Generals

1. time xbekerjaye dulu mmg tau pon org2 da bekerje ni sengkek time start tgh bulan..ape2 tggu lpas gaji utk buat ape2 plan/aktvt..tp setakat tau je lah..xde rase ape2 pon sbb x endure it sendiri2

2. skang, tgk, hmmm baru lah aku paham feelings deorg yg da bekeje ni knpe asek geram2 tggu gaji masok n x shopping time ujung bulan..hehe..

3. ahad ari tu, 24/4/2011, aku rayau2 satu sunway piramid, ngn 1 sunway piramid tu lah aku menggeram2 dgn baju, jeans, etc..nak beli xdpt lah jefry dh gaji still xmasok lg sob3  T_T

4. hm..the moral of the story..kite xkan paham setakat tahu je..kite akan fully paham & mengerti kalo experiencing it by first hand..urghhhh..

5. utk case student, ni special case, deorg ni kalo jnis mak bapak kaye raye, mmg sepanjang bulan kaye..parents la yg kaye..bukan deorg yg kaye..so student yg kaye2 ni, deorg pnye kekayaan, bukan kekayaan yg tulen laa kirenye..haha..

not funny..that's why women cant be a boss!!

nota chinese-looks malay girl : nasib baik dpt menjamu mate checking on amoi2 sunway piramid..dpt djdkn hiburan dikala hati tergeram tgk barang2 kt situ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s