Archive for January, 2010

It reminds me of you!

Posted: 31/01/2010 in About Me

Somehow, these songs that i like to hear remind me of these particular individuals..

1. Meninggalkan Aku Sendiri (Hujan) ….sum1 (the lyrics are so like us!!haha..)..& LENG (uniten pal – i sang this song for her & others hearing in a ym conference & she keeps buzzing me with the lyrics from time to time hahahaha leng..)

2. Sampai Menutup Mata (Acha Septriasa) ….ANA (uniten pal – she sang this song really well..kinda miss it..ana,jom karok same2 lg…pleassse..hehe.. )

3. Untouched (The Veronicas) ….YEYAH (my sepupu – i gave her this song because she wants me to give her a fun song & she really likes it)

4. Turn It Up (Robots In Disguise) ….TIAH (uniten pal – i gave her this song when we were so bored in ym at that time & she really likes it too!!)

5. The Diary Of Jane (Breaking Benjamins) – AZREENA (KLIUC pal – she gave me this song because she knows i like rock songs & it spot on!!)

6. Fluorescent Adolescent (Arctic Monkeys) ….ZOL & HAZEQ (uniten members of ‘geng 3 serangkai ***e’ – they both sang this song like budak2 hahaha..)

7. Meet Me Half Way (Black Eyed Peas) ….IRHAM MANAN (uniten pal – how can he remember the lyrics?the tempo is fast weh!!ko mmg legend irham..aku sampai skang tsekat2 lagi)

8. Trying Your Luck (The Strokes) ….FAIZ (uniten hostel roommate for 2 sem – he’s so into this song)

9. Young Folks (Peter Bjorn & John) ….ACONG,SABUL,DON (KLIUC pal – they introduced to me this retro song)

10. Transmission (Joy Division) ….ACONG (KLIUC pal – he’s appetite towards retro song is exactly like me)

11. Relaku Pujuk (Spider) ….CI GEBU (nyehnyehnyeh!!!)

Hmmmm..are these all?..mybe yes & not..cannot remember..if got summore,i’ll update from time to time..hehe..

It really is..music bonds us all..

nota pubic hair : none that to be spoken (Leonidas script in 300)..kohkohkoh!!!

nota dahi : wait3!!..got a thing to be spoken!!..i wish i could have songs that reminds me of asma & yatie..ekekkekek..

Pada suatu hari..di sebuah negeri yang aman permai sentosa..maka bangunlah seorang jejaka dari tidurnya setelah menikmati kemenangan mutlak manchester derby..hohoho..

Sang jejaka itu bangun dengan penuh bersemangat kerana dia akan melunaskan misi yang tertunggak setelah sekian lama..iaitu membeli satu apparatus hikmat yang bila mana jika dia mempraktikkan penggunaan apparatus itu,maka suatu impak seakan-akan gambar dibawah akan menjelma..

Setelah bersiap bagai..maka keluarlah dia dengan berbekalkan iltizam yang agak tinggi..”hamba positif benar yang hamba akan memiliki DOOR BAR itu..tiada siapa yang dapat menghalang hamba dari kejayaan ini..”..

Tidak lupa kepada pembaca-pembaca yang budiman/budimani..oh..kurang pasti ya di sini..budiman untuk lelaki..jadi untuk perempuan?budimani kah?ataupun budiwati?..tidak kiralah apa jua kehendaknya..tetapi yang jejaka itu maksudkan dengan DOOR BAR itu, rupanya adalah sedemikian rupa..

Setelah sampai ke destinasi yang dituju, iaitu jusco ipoh yang bosan..dia sudah nampak nur cahaya berada di sisinya kerana dia mendapat parkir yang cukup ideal..setelah memarkir, terus dia bergegas ke tempat yang bernama FITNESS CONCEPT yang menjanjikan kepuasan yang mutlak serta orgasmic..

Akan tetapi ya para pembaca sekalian umat..apabila dia merapati & merapati ke rak yang sepatutnya mempamerkan DOOR BAR itu..kini kering kontang tanpa tiada apa-apa what so ever..

“akak!!..mananya DOORBAR kak?..masakan boleh habis..itu hari saya mai xhabis lagi..”..akak FITNESS CONCEPT itu hanya sempat berkata “stok xda dik hensem..da habis..laku benar..”..

ohh..punahnya harapan jejaka yang sebelum ini sangat motivated & optimis..dia mencari dan mencari dari alamanda putrajaya, ke jusco balakong, ke jusco ipoh..masih belum dpt merealisasikan hasrat dia..kesemua output yang dia dpt adalah seraya “dik hensem..da habis..stok tiada..”

Jadi..berlegar2 sekejap sekitar..menjadikan dia lapar..pukul pun belum 3ptg..dia melawati mcD ..beratur..dan dia tersedar yang ada seorang bapok jantan gay sedang memerhatikannya..sangat menggelikan keadaan..dia cepat-cepat mengetakewaykan ordernya dan terus pulang ke rumah dengan kekecewaan yang jitu..

Itulah sebabnya..pergi dengan harapan, pulang dengan makanan..dia hanya dapat menyimpan keinginan itu untuk masa yang akan datang..kasihan..

“susah lah macam ini kalau semua orang mahu menjaga badan mahu kasi tuff2 masing2 brooooo…”…cukup kecewa dalam hatinya..


nota uretra : hadoi..dah lame daaa aku ngidamkan bende tu..cepat2 laaa sudahnye ngidam aku ni..nak 9 bulan 10 hari dah kot!!

Perhaps my target ranges are not broad enough..

Perhaps my strengths are not strong enough..

Perhaps my targets are not suitable enough..

Perhaps those who are in my contention are not interested enough..

Perhaps I set my target on the wrong target..

Perhaps I just need to focus on my studies..

Perhaps if like that, I can make a proudable graduation scroll..

Perhaps after that I can be an engineer that having a good income..

Perhaps the consequences of having that title job are so orgasmic..

Perhaps I can add up those consequences with my natural beauty(wakakaka!!)..

Perhaps all that will be my new ammunition..

Perhaps I still having that desire when it be like that..

Perhaps I can aim high as it should be..

Perhaps then only I can score freely..

Perhaps there’s any chance I can get a replacement that is as satisfaction as I wanted ..

Perhaps..the mother of all perhaps..just let it be with the current situation & be patience..

Perhaps..perhaps..perhaps..


nota rectum : all these are just perhaps..perhaps anyone that can understand all these??

nota vena cava : hehehe..some edition is done from the original version for avoiding any mistaken thoughts..

Walaupun aku stay kt negeri sembilan lagi lame dari stay kat perak..

Walaupun aku stay kt bangi/kajang lagi lame dari staying kat umah baru pindah kat ipoh ni sejak Feb ’08..

Walaupun aku lagi ramai kawan lame kt negeri sembilan dari yg kt perak ni..

Walaupun banyak bende 1st timer aku,aku buat/dapat kt negeri sembilan..

Walaupun aku jatuh baligh time aku duduk kat rembau..

Walaupun kesemua bulu pubis aku bertumbuh kat rembau..

Walaupun kawan-kawan sebaligh aku pn baligh kt rembau..

Walaupun kebolehan aku bertutur dalam loghat negeri sembilan & kedah masih lagi utuh..

Walaupun aku buat diploma kat ijazah kat bangi..

Walaupun kerete aku plat negeri sembilan..

Walaupun aku belajar banyak bende kt bangi/kajang..

Walaupun aku sewe kondo kat sg chia,kajang..

Walaupun Perak tu boring xde ape2 yang best..

Walaupun Ipoh town yang bosan..

Aku tetap balik umah parents aku kt ipoh kalo ade cuti panjang..

Aku tetap bertutur dalam loghat perak dengan sedare mare aku..

Aku tetap sokong Perak FA even Perak tengah noob skang2 ni..

Aku tetap suke masakan orang perak yg lagi best dari negeri2 lain..

Aku tetap memuji barang/makanan/minuman kat Perak yang lagi murah dr tempat lain..

Aku tetap suke loghat perak dari loghat2 negeri lain..

Aku tetap orang perak..

Sekian wassalam.

nota koklea : knape poyo sgt masukkan entry yang sebegini haa??dah xde aidie..

So how to chosse

Posted: 25/01/2010 in Generals

Maybe Sharing Is Loving is boring..

Entries are mainly about general matters & such..

It’s because the existence of the quote “mcm laa aku ni artis yg ade org nak bace psal hidup aku ni..”

But after doing some musabahah..errkkk..muhasabah & evaluations..

This another quote had turned up..“ape yg ko type ni weh..bosan..aku nk tgk2 ape yg ko buat kt life ko..stalking kot!!..so msukkan la entri yg orgasmic skett!!!”

Hmm..make sense jugak nii..must consider the another quote considerably next time on..

hohohoho..

nota kaki : mood : gheennduu kt several person..