Archive for August, 2009

yesh3..maklum la dah hidop 23tahun..macam2 perihal kehidupan dah dihadap..pdhal bukan byk pn..sngaje kasik poyo2..

n salah satu bende yg sebenarnye fact..pompuan x kan jd lebih hebat dari laki2 kalo bawak krete..& yet, pompuan laa yg lagi bawak kete laju2 dari laki2..& jugak 1 hal lg, pompuan takut sgt nak bawak krete time malam2 kan?apehal ha?ish ish ish..

ha..setuje ke?@ x setuju ke?..sbb ramai aku perasan pompuan2 bawak laju2, laju2 deorg jnis laju yg x selamat..n lagi, deorg ni pompuan,  senang gayat2, ie : menjerit kalo ade emergency break, hehehehe..

nak tergelak jugak lah aku..aritu aku bawak 3 org makcik2 aku naik kancil aku yg aku bg makan rumput je tu, wa, ade la jugak 2 3 kali deorg menjerit sbb gayat sgt..aku dok tgelak2 kesedapan jek..hahahaha..n 3 3 org tu kalo bawak kete, suke bawak laju2..pelik bukan?..suke bawak krete laju2,tp time naik ngn aku,deorg menjerit2 kegayatan..

trefik jem?no masalah problem...!!hadap je weh..

kalo korang nak tau whether driver ni jenis yg mmg reti bawak krete laju secare betul @ bawak laju main bedal jek,…yg jnis bawak laju main bedal jek, selalunye deorg ni bawak krete, buat cornering, deorg amek cmni,

bahaye..jgn buat cmgini..

petunjok : line hitam = jalan raye…..line merah = pathway krete yg di drived oleh racer wannabees hehe….

bahaye weh bawak kete cmni..bawak laju, x amek side, trus cornering, g-force krete tu will tarik kete in opposing direction kete nak cornering, silap2 kalo amek lap laju sgt, terbalik le krete ngko.. kan3?..so,kalo amek lap cmtu safely, kene laa brek kuat2.jadi, niat nak bawak laju2,terbantutlah hendaknye..

so, ikut care yg tertib lagi muhibbah, care perempit2 kerete sejati,spatutnye kene amek lap cmgini weh..

goodhaaa…ni baru best..amek side lebih..then baru cornering…kalo buat skil cmni, konfem laju kete boleh menten ok2 jek..n skil ni la racers gune.deorg pggil route ni as race line

hm..aku plak, kalo bawak kete, kalo jalan kosong, mmg aku suke bawak kete ikut race line pn hahahaha..n kadang2 ade jugak kwn2 yg naik kancil ngn aku, deorg main gayat2 n takot2..ceh..tu la korang..bukan mat rempit kerete..haha..

korang, kalo nak hustler bawak krete, aku syorkan korang rajin2 main game racing kerete weh!!..main game need for speed ke..gran turismo ke..so kt game ko prektis, ko practickan kt jalan raye btul..btul weh..kene buat cmtu..aku rase aku buat cmtu la, prektis bajet2 kt dlm game selalu, then aku buat btol2 kt jalan raye..

gamers sedang beraksi...

games is important to gamers..that’s why gamers are called as gamers..

bg makan rumput!mmber india aku tgh bg makan rumput kt sang kancil aku..bijak bukan?

hehehehe..so..kesimpulannye..laki2 lagi hebat bawak krete dr pompuan2..yesh!!!..hidop laki2!!!..itu sbb kuase talak terletak kt tangan kami laki2!!

adios amigo..


nota pusat : bile aku dpt krete baru ni…  T_T

yes3..

since my house at Casa Villa, sg chia, kajang got no internet access..

i cannot surf the internet regularly..

barely once a week i got online-ed..

hence, this sharing is loving tak semena-mena di anak tiri kan..

but now uniten tgh cuti2 sbb seleseme ba alip ba ya..

i’m at my hometown at ipoh & can go to CC to surf the net..

we’ll see if i’m rajin enuff nak apdet2 ape yg ptot dlm sharing is loving ni..

nota rectum : hidup CASA VILLA!!!!