Archive for May, 2009

jenama hp anda?dan sila googlekan imej hp anda.

nokia mende ntah no die..5610 kot..ni gmbarnye..

santek bukan?


 

sudah berapa lama anda menggunakan hp tersebut?

bile ha?..semenjak Mei 2008..wa,aku pon xsedar dah sethun dah..AP set oke!!!!


apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda?dan terangkan mengapa anda memilih wallpapaer tersebut…

tu..ngko tgk le kt gmba tu..ha..apekah name gambar wallpaper tu??


berapa jumlah contacts yang terdapat di dalam hp anda?

183 cantacts..buat ape ramai2..nnt dpt spam..hahaha..ayat lol..hihik..


sila masuk ke contacts dan pergi pada huruf M. berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf M?

7 orang..Man celcom..Man maxis..Mansoori E2..Meor hosmet..Mina..Mira mia tepeng..Mr Hon kliuc..hm,M bukan suatu yg common..& x comel..yg comel,F jek..


sekiranya diberi peluang, nombor telefon artis mana yang anda mahu?kenapa?

artis?..x hingen aku..tiade motif..buat sampah je dlm hp aku..eh jap..kalo boleh tomok lah,bole aku kasik kt mmber2 aku skali & kutok2 die..oooyessaaa!!!


berapa jenis hp y anda telah guna,selain hp y terkini?

3 je..nokia 3310 (aku pakai slame 0.5 thun) ..nokia yg ade flash light kt depan die tu (selame 1 thun) ..nokia sabun (slame 2 tahun) ..


rangkaiann telekomunikasi y anda gunakan?nyatakan mengapa?

celcom uoxpax…sbb aku da touching ngn maxis.maxis sgt mhl even call same2 maxis..so..aku pegi celcom center,mintak celcom convert no maxis aku ni jd no uoxpax..padan muke maxis penipu!!..korang tau x cas per blok tu?ha,kalo xtau,pegi ngaji elok2..uoxpax = prepaid plg best dlm mlesia!! so skang aku pakai no maxis yg ber-rangkaian-kan celcom..


soalan terakhir…nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam hp?

oh..xpyh la tau..let me have my privacy oke..ekekkekekek!!!


siapa orang yang anda nak tag?

aien..fyda..haziq..zul..irham manan..eyena pn skali lah hehe..

 

 

nota tiub fallopio : kredit to Eyena kerna mengetagged saye  ^_^

racial jokes?..hahaha..how on earth that anyone can make jokes out of racial topics..sound tough eh..but this one guy makes it look like as easy as finger-tip easy..

that particular guy..Russell Peters (an indian guy but born in canada & totally grew up in western culture..that’s what he told to the audiances),makes it all possible..others dont want even a slight touch to talk about other race..but russell peters,not only he makes jokes out of racial topics,but making fun of each of them too!!

he’s good..reaally good..so flexible..he got styles..added up with his perfect indian acsent..it’s really cool..but think it throughly, actually all his jokes are normal thing in our life.It’s so standard until it makes me think that i myself can do jokes like his jokes(waa..I’m so a wannabee..haha)..just that russell peters got his unique style,that’s why he’s good..

some body gonna get a hurt reeeaall baaad!!!

HAHAHA..if you dont believe me he’s really making fun out of racial jokes & all of it are funny,you should try to watch his show..try to download it..or just you tube it..

it is this easy to find stufs nowdays eh..

Many standing comedian had established their name but they’re from western countries however(specifically america..)..malaysia?hahaha!..that ‘lu piker la sendrik nabil!!’..hehehe..is there any possible that malaysia would be as ‘open’ as america?..ok2,not 100%,80% enough..lu piker la sendiriiiiik….

somebody gonna get a hurt reeeal baaad..

nota ketiak : nabil..try ah buat lawak2 kaum ni..lu pikerr la sendrik nabil..

My E-Diary

Posted: 04/05/2009 in Generals

eh..aku rase cm xde org jek explore2 link my e-diary tu..

My E-Diary tu pon ade jugak stufs utk korang bace2 orait kalo berminat…

ape yg ade dlm tu?obviously korang boleh agak ape yg ade dari title link tu kan..ia merangkumkan apa-apa yang berkenaan dengan diri saya ketika ini..

okay..link My E-Diary tu ade je kt belah kanan atas ni under “Pages”..

saje je aku dok buat skil cam gini..varietibility kate orang putih..

hidop wordpress!!..booo same blogspot!!..hahahaha..

 

nota buluroma : widgets wordpress x syok..blogspot lg syok..hmmm..setuju?